• Hjem
  • Anders Bro Benson
Anders Bro Benson

Drømmen om at gennemføre New York City Marathon

I min optik må det være den ultimative løbeoplevelse at deltage og at gennemføre et New York City Marathon. Selv om jeg har løbet flere marathonløb, så står det at løbe det i New Yorks gader som noget af det største. Den medalje vil jeg gerne eje.

Gennemføre marathonløbet på en god tid

Den dag skal nok komme, hvor jeg står i mit løbe-outfit med mit løbenummer på brystet og adrenalin i årerne. Og når den dag så endelig kommer, så vil jeg gennemføre det ikoniske løb på min absolut bedste tid.

Jeg løber det nemlig ikke bare for løbets skyld, men også for at præstere maksimalt. Skal det være, så skal det være. Så skal jeg ikke bare gennemføre med en halvskidt tid, men det skal være, når min løbeform peaker.

Træning til et marathonløb

Jeg er jo egentlig i glimrende løbeform og ville kunne gennemføre i hvert fad et halv-marathon på stående fod – og på en ok tid.

Men i perioden op til et marathonløb skal der noget ekstra til. så træner jeg helt systematisk – især på udholdenhed. Jeg træner dagligt på mit løbebånd og løber også langdistance i friluft.

Jeg har også ekstra meget fokus på kosten og på min søvn.

Jeg er jo altid i en vis grad af konkurrence med mig selv, for jeg vil helst slå min rekord fra de øvrige marathonløb. For det meste lykkes det.

Løbet i New York City

Det kan være svært at sætte præcise ord på, hvorfor et marathonløb I New York City er så meget større for mig end løbene de øvrige steder. Det er det bare.

Det er det største, det vildeste og en stor drøm, der kommer til at gå i opfyldelse, når det kommer til at ske for mig. For det kommer til at ske.

Og så skal det være mit hidtil bedste løb. Derfor forbereder jeg mig allerede nu, så min formkurve hele tiden forbedres.

Det bliver så desværre ikke i år, at det kommer til at ske. Jeg når ikke at peake inden den 4/11-2018. Men tro mig – jeg kommer til at være der! Jeg vil elske at være en del af den fænomenale stemning, og jeg kommer til at skrige mig hæs, når jeg hepper på de seje løbere, mens jeg drømmer om, at det var mig selv, der løb blandt de mange tusinde deltagere.

Del indlæg:
Anders Bro Benson

Thomas Bjørns europæiske tropper sejrede ved Ryder Cup

Det blev en velfortjent sejr til det europæiske hold under ledelse af Thomas Bjørn ved dette års Ryder Cup. Også danske Thorbjørn Olesen gjorde en rigtig god figur, og var med til at sikre sejren til Europa.

Det var ellers en hård start for Olesen, som sammen med Rory McIlroy skulle spille fourballs mod amerikanske Johnson og Fowler. Det spil tabte de, og måske af den grund var Olesen heller ikke at finde på banen lørdag.

Unge Olesen fik dog mulighed for at tage revanche, da han søndag blev udvalgt til at spille mod Jordan Spieth i regulært hulspil. Det gik rigtig godt, og ved 14. hul havde Olesen vundet 5 huller mere end Spieth, hvilket var nok til at tage sejren hjem. Olesen sikrede således et point til det europæiske hold.

Det er Thorbjørn Olesens første af, forhåbentlig, mange fremtidige deltagelser og sejre ved Ryder Cup. Vi ser frem til at se mere af Olesens lovende talent.

Del indlæg:
Anders Bro Benson

Jacob Vestergaard er ny træner i Viborg HK

Allan Heine er fortid som træner i Viborg HK - Jacob Vestergaard er ny mand i front.

Dem kom næppe som et stort chok for nogen, da Allan Heine i går aftes blev fyret som træner i Viborg HK, efter 5 nederlag på stribe i HTH Go Ligaen. Alligevel var det med stor beklagelse at klubben så sig nødsaget til at afslutte samarbejdet med Allan Heine.

Det er ikke uden ærgrelse, at vi må stoppe samarbejdet med Allan Heine, som vi har været utroligt glade for i Viborg HK. Men grundet vores resultatmæssige knude denne sæson er vi nødt til at se på, hvorvidt vi lige nu står i en situation, hvor det kan vendes.

Det udtaler direktør i Viborg HK, Henrik Dahl.

Har du hørt om Danmarks nyeste bookmaker, Bethard? Læs hele anmeldelsen af Zlatans eget betting firma her.

Her til morgen har Viborg HK så meldt ud, at det bliver Jacob Vestergaard som skal føre klubben videre i resten af sæsonen. Jacob Vestergaard har før stået i spidsen for Viborg HK med stor success. Han var med til at sikre klubben Champions League titler tilbage i 2009 og 2010. Det er den samme success som klubbens direktør Henrik Dahl nu håber på, at Jacob Vestergaard kan gentage.

[Jacob] ved, hvad der kræves for at komme tilbage på toppen og kan tilføre holdet noget ny inspiration og energi.

Nu står klubben foran et par vigtige kampe i EHF-cuppen, hvor Jacob Vestergaard skal forsøge at få Viborg HK tilbage på ret kurs. Det bliver spændende at følge den udvikling.

Del indlæg:
Anders Bro Benson

FCK er videre i Europa League som eneste danske hold

Både FC Midtjylland og Brøndby måtte se sig besejret på deres respektive hjemmebaner efter gårsdagens kampe om avancement til Europa League. Kun FCK kunne gå fra kampen med en sejr, men det holdt hårdt til sidste minut.

FCK var under pres i store dele af kampen, og man måtte ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, før sejren blev en realitet. Der var ellers ikke mange eksperter der levnede FCK særligt store chancer for at slå det veloplagte Atalanta hold.

FCK’s venstreback Nicolai Boilesen tilstår dog også, at det var en blanding af held og flid som endte med at sikre københavnerne sejren:

Du skal også have lidt held med, hvis du skal slå et hold som Atalanta, men jeg synes vi leverer en fantastisk præstation, og set over to kampe kæmper vi numsen ud af bukserne. Jeg er superstolt af gutterne.

Del indlæg:
Anders Bro Benson

Danske Magnus Cort snupper 4. World Tour-sejr!

Efter en lang dag i udbrud kunne Magnus Cort fortjent køre en sejr hjem på 5. etape af Binckbank Tour i belgiske Lanaken.

Magnus Cort sad i udbrud det meste af dagen med 3 andre unge ryttere. Udbryderne blev presset godt af feltet på de sidste 50 kilometer. Hollandske Jonas Rickaert blev sorteret fra grundet en defekt på sin cykel, og så var de pludselig kun 3 udbrydere.

Det lykkedes de 3 unge udbrydere at holde feltet 2 minutter bag sig det meste af tiden.

På den sidste strækning indledte Cort igen spurten, og vidste samme overskud som vi så fra ham i Carcassonne under Tour de France. Cort kunne køre over målstregen med et par meter ned til nærmeste konkurrent Julius van den Berg.

Sejren i dag bringer Magnus Cort op på 4 World Tour-sejre.

Del indlæg: