• Hjem
  • Anders Bro Benson

Miraklet i Basel: 3-0 blev vendt til uafgjort!

Det så sort ud for Danmark i størstedelen af EM-kvalifikationskampen mod Schweiz, hvor Danmark måtte se sig udspillet og helt igennem lukket ned hele vejen igennem første halvleg. I anden halvleg ville Schweiz have sat punktum for kampen. De scorede til 3-0 og gik i defensiven. Men det var en fejl.

I de døende minutter af kampen var det som om, at Danmark vågnede op fra de døde. En form for “never give up”-attitude tog over. I et væk besluttede holdet sig for, at den her kampe ikke måtte tabes. Enormt stærke præstationer hele vejen rundt, var med til at sikre at Danmark fik uafgjort ved at score hele 3 mål i de sidste 10 minutter af kampen.

Det var ikke én mands præstation som bragte resultatet hjem, det var kollektivet, båret frem af den benhårde kaptajn Simon Kjaer, og mesterligt udført af de danske målscorere Mathias “Zanka” Jørgensen, Christian Gytkjær og Henrik Dalsgaard. Det var netop den indsats som viste, at Danmark har potentialet til at være et hold i verdensklasse, når bare attituden er på plads.

Del indlæg:

A.S. Roma fyrer træner Eusebio Di Francesco efter Champions League nederlag

Den italienske hovedstadsklub A.S. Roma har fyret træner Eusebio Di Francesco i kølvandet på holdets exit fra Champions League. Roma har i dag annonceret at Di Francesco forlader klubben med øjeblikkelig virkning, efter holdets nederlag til Porto i ottendedelsfinalen af Champions League i går.

Desuden blev A.S. Roma også slået af rivalerne fra Lazio i Serie A blot få dage forinden. Dermed er Roma nu nede på en femteplads i den italienske liga, og er altså i fare for ikke at få en plads i Champions League i næste sæson. Derfor har klubbens bestyrelse nu taget den ultimative konsekvens og fyret Di Francesco.

Hvem bliver klubbens næste træner, og kan vedkommende få vendt skuden, så A.S. Roma igen kan være med blandt Europas bedste? Det skal blive spændende at følge.

Del indlæg:

Drømmen om at gennemføre New York City Marathon

I min optik må det være den ultimative løbeoplevelse at deltage og at gennemføre et New York City Marathon. Selv om jeg har løbet flere marathonløb, så står det at løbe det i New Yorks gader som noget af det største. Den medalje vil jeg gerne eje.

Gennemføre marathonløbet på en god tid

Den dag skal nok komme, hvor jeg står i mit løbe-outfit med mit løbenummer på brystet og adrenalin i årerne. Og når den dag så endelig kommer, så vil jeg gennemføre det ikoniske løb på min absolut bedste tid.

Jeg løber det nemlig ikke bare for løbets skyld, men også for at præstere maksimalt. Skal det være, så skal det være. Så skal jeg ikke bare gennemføre med en halvskidt tid, men det skal være, når min løbeform peaker.

Træning til et marathonløb

Jeg er jo egentlig i glimrende løbeform og ville kunne gennemføre i hvert fad et halv-marathon på stående fod – og på en ok tid.

Men i perioden op til et marathonløb skal der noget ekstra til. så træner jeg helt systematisk – især på udholdenhed. Jeg træner dagligt på mit løbebånd og løber også langdistance i friluft.

Jeg har også ekstra meget fokus på kosten og på min søvn.

Jeg er jo altid i en vis grad af konkurrence med mig selv, for jeg vil helst slå min rekord fra de øvrige marathonløb. For det meste lykkes det.

Løbet i New York City

Det kan være svært at sætte præcise ord på, hvorfor et marathonløb I New York City er så meget større for mig end løbene de øvrige steder. Det er det bare.

Det er det største, det vildeste og en stor drøm, der kommer til at gå i opfyldelse, når det kommer til at ske for mig. For det kommer til at ske.

Og så skal det være mit hidtil bedste løb. Derfor forbereder jeg mig allerede nu, så min formkurve hele tiden forbedres.

Det bliver så desværre ikke i år, at det kommer til at ske. Jeg når ikke at peake inden den 4/11-2018. Men tro mig – jeg kommer til at være der! Jeg vil elske at være en del af den fænomenale stemning, og jeg kommer til at skrige mig hæs, når jeg hepper på de seje løbere, mens jeg drømmer om, at det var mig selv, der løb blandt de mange tusinde deltagere.

Del indlæg:

Thomas Bjørns europæiske tropper sejrede ved Ryder Cup

Det blev en velfortjent sejr til det europæiske hold under ledelse af Thomas Bjørn ved dette års Ryder Cup. Også danske Thorbjørn Olesen gjorde en rigtig god figur, og var med til at sikre sejren til Europa.

Det var ellers en hård start for Olesen, som sammen med Rory McIlroy skulle spille fourballs mod amerikanske Johnson og Fowler. Det spil tabte de, og måske af den grund var Olesen heller ikke at finde på banen lørdag.

Unge Olesen fik dog mulighed for at tage revanche, da han søndag blev udvalgt til at spille mod Jordan Spieth i regulært hulspil. Det gik rigtig godt, og ved 14. hul havde Olesen vundet 5 huller mere end Spieth, hvilket var nok til at tage sejren hjem. Olesen sikrede således et point til det europæiske hold.

Det er Thorbjørn Olesens første af, forhåbentlig, mange fremtidige deltagelser og sejre ved Ryder Cup. Vi ser frem til at se mere af Olesens lovende talent.

Del indlæg:

Jacob Vestergaard er ny træner i Viborg HK

Allan Heine er fortid som træner i Viborg HK - Jacob Vestergaard er ny mand i front.

Dem kom næppe som et stort chok for nogen, da Allan Heine i går aftes blev fyret som træner i Viborg HK, efter 5 nederlag på stribe i HTH Go Ligaen. Alligevel var det med stor beklagelse at klubben så sig nødsaget til at afslutte samarbejdet med Allan Heine.

Det er ikke uden ærgrelse, at vi må stoppe samarbejdet med Allan Heine, som vi har været utroligt glade for i Viborg HK. Men grundet vores resultatmæssige knude denne sæson er vi nødt til at se på, hvorvidt vi lige nu står i en situation, hvor det kan vendes.

Det udtaler direktør i Viborg HK, Henrik Dahl.

Har du hørt om Danmarks nyeste bookmaker, Bethard? Læs hele anmeldelsen af Zlatans eget betting firma her.

Her til morgen har Viborg HK så meldt ud, at det bliver Jacob Vestergaard som skal føre klubben videre i resten af sæsonen. Jacob Vestergaard har før stået i spidsen for Viborg HK med stor success. Han var med til at sikre klubben Champions League titler tilbage i 2009 og 2010. Det er den samme success som klubbens direktør Henrik Dahl nu håber på, at Jacob Vestergaard kan gentage.

[Jacob] ved, hvad der kræves for at komme tilbage på toppen og kan tilføre holdet noget ny inspiration og energi.

Nu står klubben foran et par vigtige kampe i EHF-cuppen, hvor Jacob Vestergaard skal forsøge at få Viborg HK tilbage på ret kurs. Det bliver spændende at følge den udvikling.

Del indlæg: