Arsene Wenger stopper i Arsenal. Her er hans mulige efterfølger!

Arsene Wenger er færdig som manager i Arsenal ved udgangen af nuværende sæson. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse fredag formiddag.

Arsene Wenger blev udnævnt til manager i 1996, og har dermed siddet på posten i 22 år. Han er grundet svigtende resultater i de seneste sæsoner kommet under hård kritik fra mange af klubbens tilhængere.

"Efter nøje overvejelser og samtaler med klubben føler jeg, at det er den rette tid for mig til at træde tilbage efter sæsonen" - Arsene Wenger

Der spekuleres lige nu gevaldigt i hvem der skal overtage pladsen som manager i Arsenal. I lang tid mente Engelske medier, at det ville blive den nuværende Borussia Dortmund manager Thomas Tuchel, som skulle overtage Arsene Wengers plads. I de seneste par uger har en ny kandidat dog også fanget mediernes opmærksomhed, nemlig den tidligere Arsenal legende Patrick Vieira.

Vieira kom til Arsenal i 1996, samme år som Wenger blev manager. Wenger har tilmed udtalt, at Vieira ville være den bedste kandidat til at overtage stillingen. Vieira er pt. træner i Major League Soccer-klubben New York City FC.

Også Joachim Löw har været i spil som en mulig kandidat, og flere Engelske medier mener stadig at han er favorit til at blive Arsenals nye manager. Det virker dog som lidt af en vild fantasi, eftersom Löw stadig er på kontrakt som Tysklands landstræner.

Hvem tror du bliver Arsenal's næste manager? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder!

Del indlæg:

Kommentér indlæg