Drømmen om at gennemføre New York City Marathon

I min optik må det være den ultimative løbeoplevelse at deltage og at gennemføre et New York City Marathon. Selv om jeg har løbet flere marathonløb, så står det at løbe det i New Yorks gader som noget af det største. Den medalje vil jeg gerne eje.

Gennemføre marathonløbet på en god tid

Den dag skal nok komme, hvor jeg står i mit løbe-outfit med mit løbenummer på brystet og adrenalin i årerne. Og når den dag så endelig kommer, så vil jeg gennemføre det ikoniske løb på min absolut bedste tid.

Jeg løber det nemlig ikke bare for løbets skyld, men også for at præstere maksimalt. Skal det være, så skal det være. Så skal jeg ikke bare gennemføre med en halvskidt tid, men det skal være, når min løbeform peaker.

Træning til et marathonløb

Jeg er jo egentlig i glimrende løbeform og ville kunne gennemføre i hvert fad et halv-marathon på stående fod – og på en ok tid.

Men i perioden op til et marathonløb skal der noget ekstra til. så træner jeg helt systematisk – især på udholdenhed. Jeg træner dagligt på mit løbebånd og løber også langdistance i friluft.

Jeg har også ekstra meget fokus på kosten og på min søvn.

Jeg er jo altid i en vis grad af konkurrence med mig selv, for jeg vil helst slå min rekord fra de øvrige marathonløb. For det meste lykkes det.

Løbet i New York City

Det kan være svært at sætte præcise ord på, hvorfor et marathonløb I New York City er så meget større for mig end løbene de øvrige steder. Det er det bare.

Det er det største, det vildeste og en stor drøm, der kommer til at gå i opfyldelse, når det kommer til at ske for mig. For det kommer til at ske.

Og så skal det være mit hidtil bedste løb. Derfor forbereder jeg mig allerede nu, så min formkurve hele tiden forbedres.

Det bliver så desværre ikke i år, at det kommer til at ske. Jeg når ikke at peake inden den 4/11-2018. Men tro mig – jeg kommer til at være der! Jeg vil elske at være en del af den fænomenale stemning, og jeg kommer til at skrige mig hæs, når jeg hepper på de seje løbere, mens jeg drømmer om, at det var mig selv, der løb blandt de mange tusinde deltagere.

Del indlæg:

Kommentér indlæg