Jacob Vestergaard er ny træner i Viborg HK

Allan Heine er fortid som træner i Viborg HK - Jacob Vestergaard er ny mand i front.

Dem kom næppe som et stort chok for nogen, da Allan Heine i går aftes blev fyret som træner i Viborg HK, efter 5 nederlag på stribe i HTH Go Ligaen. Alligevel var det med stor beklagelse at klubben så sig nødsaget til at afslutte samarbejdet med Allan Heine.

Det er ikke uden ærgrelse, at vi må stoppe samarbejdet med Allan Heine, som vi har været utroligt glade for i Viborg HK. Men grundet vores resultatmæssige knude denne sæson er vi nødt til at se på, hvorvidt vi lige nu står i en situation, hvor det kan vendes.

Det udtaler direktør i Viborg HK, Henrik Dahl.

Har du hørt om Danmarks nyeste bookmaker, Bethard? Læs hele anmeldelsen af Zlatans eget betting firma her.

Her til morgen har Viborg HK så meldt ud, at det bliver Jacob Vestergaard som skal føre klubben videre i resten af sæsonen. Jacob Vestergaard har før stået i spidsen for Viborg HK med stor success. Han var med til at sikre klubben Champions League titler tilbage i 2009 og 2010. Det er den samme success som klubbens direktør Henrik Dahl nu håber på, at Jacob Vestergaard kan gentage.

[Jacob] ved, hvad der kræves for at komme tilbage på toppen og kan tilføre holdet noget ny inspiration og energi.

Nu står klubben foran et par vigtige kampe i EHF-cuppen, hvor Jacob Vestergaard skal forsøge at få Viborg HK tilbage på ret kurs. Det bliver spændende at følge den udvikling.

Del indlæg:

Kommentér indlæg