Miraklet i Basel: 3-0 blev vendt til uafgjort!

Det så sort ud for Danmark i størstedelen af EM-kvalifikationskampen mod Schweiz, hvor Danmark måtte se sig udspillet og helt igennem lukket ned hele vejen igennem første halvleg. I anden halvleg ville Schweiz have sat punktum for kampen. De scorede til 3-0 og gik i defensiven. Men det var en fejl.

I de døende minutter af kampen var det som om, at Danmark vågnede op fra de døde. En form for “never give up”-attitude tog over. I et væk besluttede holdet sig for, at den her kampe ikke måtte tabes. Enormt stærke præstationer hele vejen rundt, var med til at sikre at Danmark fik uafgjort ved at score hele 3 mål i de sidste 10 minutter af kampen.

Det var ikke én mands præstation som bragte resultatet hjem, det var kollektivet, båret frem af den benhårde kaptajn Simon Kjaer, og mesterligt udført af de danske målscorere Mathias “Zanka” Jørgensen, Christian Gytkjær og Henrik Dalsgaard. Det var netop den indsats som viste, at Danmark har potentialet til at være et hold i verdensklasse, når bare attituden er på plads.

Del indlæg:

Kommentér indlæg