Sådan går Danmark videre til knockout-spillet

På trods af, at vi alle sammen håbede og troede på, at de danske drenge kunne slå Australien, blev det desværre ikke helt det resultat vi gik og håbede på. En sejr ville have betydet videre avancement i turneringen, men nu er vejen videre lidt mere snørklet end før.

Alt håb er dog ikke ude. Danmark har stadig gode chancer for at gå videre til knockout-spillet. Her i artiklen vil vi kigge lidt nærmere på, hvordan resultaterne helst skal flaske sig, for at Danmark går videre.

I næste spillerunde møder vi Frankrig. Vinder vi den kamp, er vi helt sikkert videre. Men som vi ved, har Frankrig et stærkt hold fuld af stjernespillere, og de bliver en stor udfordring for danskerne.

Vores drenge vil selvfølgelig gå benhårdt efter en sejr mod Frankrig, men selv hvis det ikke kan lade sig gøre, er uafgjort også nok til at sikre videre avancement. Med uafgjort resultat, kan hverken Australien eller Peru nå at indhente Danmarks andenplads.

Spil på VM og få gratis freebets hos NordicBet!

Skulle Danmark alligevel gå hen og tabe til Frankrig, så er det meget vigtigt at vi begrænser skaderne, ved ikke at tabe med alt for mange mål. En 1-0 sejr til Frankrig, kan stadig være nok til at sikre Danmark videre avancement, hvis Australien spiller uafgjort eller taber til Peru.

Hvis Australien derimod vinder over Peru med mere end 1 enkelt mål, og Danmark samtidig taber til Frankrig, så er det farvel og tak til Danmark ved VM. Hvis vores point og målscore er lig med Australiens efter næste spillerunde, så kigger FIFA først på de to holds Fair Play historik ved turneringen. Det hold, som har fået færrest røde og gule kort, får lov at gå videre.

Hvis denne stilling ligeledes er ens, så trækker FIFA simpelthen bare lod mellem Danmark og Australien. Så vidt håber vi dog ikke det kommer. Lad os håbe på en god og solid (om end overraskende) sejr mod Frankrig på tirsdag. Kom så Danmark!

Del indlæg:

Kommentér indlæg