Sverige er videre til kvartfinalen med en sejr over Schweiz!

Vores svenske naboer er klar til kvartfinalen efter en 1-0 sejr over Schweiz, hvor Sverige var det dominerende hold i det meste af kampen.

Kampen startede ellers fint ud for Schweiz, som tålmodigt og taktisk byggede deres spil op. Schweiz havde dog svært ved at få afsluttet, hvor Shaqiri stod for flere fejlafleveringer ind i feltet. Shaqiri virkede i det hele taget upræcis flere gange igennem kampen.

Sverige var bedst til at udnytte de schweiziske dødbolde, og slå hurtigt kontra. Det førte blandt andet til en stor chance for Marcus Berg, som desværre også manglede præcision i felt. Efter en relativt lige 1. Halvleg var det dog svenskerne som kom bedst ud af starthullerne efter pausen.

Emil Forsberg snyder fuldstændig det schweiziske forsvar og sætter en mand af, hvorefter han tager et skud ude fra kanten af feltet. Bolden bliver rettet af og overrasker fuldstændig den schweiziske målmand Sommer. 1-0 til Sverige

Schweiz kommer gradvist bedre med i løbet af halvlegen, og kommer endda til flere gode chancer som igen bliver misbrugt. I flere perioder brænder det virkelig på i det svenske felt, men schweizerne mangler virkelig en spiller som formår at omsætte afslutninger til mål.

Hen mod kampens døende minutter er det Sverige som efter et farligt kontraløb fra Olsson får straffespark. Dommer Skovina vælger dog efter schweizisk protest at se hændelsen efter på video, og beslutter at der alligevel ikke er straffespark, da forseelsen skete udenfor feltet.

Sverige får frispark, Toivonen sparker forbi muren og dommeren fløjter af. Sverige er i kvartfinalen. De skal møde enten England eller Colombia, afhængig af hvem der vinder det opgør.

Del indlæg:

Kommentér indlæg