Zidane færdig som Real Madrid træner - Hvad er næste stop for franskmanden?

Toptræner og tidligere fransk landsholdskaptajn Zinedine Zidane har på et pressemøde her til formiddag valgt at trække sig som træner for Real Madrid.

Det kommer nok som et chok for de fleste, at Zidane vælger at stoppe så brat i Real Madrid. Siden han overtog posten har han væltet sig i success. På meget kort tid har han vundet tre Champions League titler, samt det spanske mesterskab en enkelt gang. Det er resultater, som de fleste trænere kun tør drømme om.

Real Madrids præsident Florentino Perez udtaler at han er i chok over Zidanes opsigelse, men erkender også at Zidane er en beslutsom mand, og når han først har taget en beslutning, så bliver den kørt til døren.

Når han har truffet en beslutning, må vi acceptere den. Jeg prøvede at tale ham fra det, men jeg ved, hvordan det er. Han ved, han har al vores kærlighed og opbakning - Florentino Perez

Det vides endnu ikke hvad Zidane nu ønsker at foretage sig. Han har udtalt at han ikke vil stå i spidsen for en ny klub, men det kan mest af alt være en udtalelse han kommer med, for at lægge låg på spekulationer. Det skal dog ikke afholde os her på redaktionen fra at spekulere en smule.

Zidane til Frankrig?

Som franskmand (og tidligere kaptajn på det franske landshold), er det slet ikke umuligt at Zidane vil blive tilbudt jobbet som fransk landstræner. Det kommer med al sandsynlighed ikke til at ske her op til VM, men afhængig af hvilke resultater nuværende landstræner Didier Deschamps skaber for Frankrig ved VM, er det muligt at han bliver udskiftet med Zidane senere på året.

Muligheder i Premier League

Også i Premier League er der mulige åbninger for Zidane. Hos Chelsea sidder Antonio Conte lige nu på trænerposten, men alle ved at han lever på lånt tid. Det er kun et spørgsmål om hvornår han bliver udskiftet. Lige nu går snakken på at den tidligere Napoli-træner Maurizio Sarri skal overtage Chelsea, men mon ikke der sidder et par pengemænd på Stamford Bridge lige nu, og skuler over til Zidane? Der er ingen tvivl om at Chelsea har pengene til at hente Zidane, spørgsmålet er nærmere om franskmanden overhovedet er interesseret i udfordringen.

Hvor tror du at Zidane er på vej hen? Bliver han træner for en ny europæisk storklub, eller er han færdig i fodbolden? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder!

Del indlæg:

Kommentér indlæg