Giganterne i finalen

Noget af en sensationel præstation af Liverpool og ikke mindst af Roma i Returen.  

Efter et målorgie er Liverpool klar til finalen mod Real Madrid. Ikke mindre end syv gange nettede englænderne mod den romerske klub.
Det var ellers en sensation, da Roma slog Barcelona som var en af storfavoritterne til at vinde dette års Champions League. Og med en samlet resultat på 4-4 gik De Rossi og kompagni videre på reglen om udebanemål.
Roma har nu mødt deres overmand i Liverpool og må takke af for denne gang. Liverpool Slog Man. City og blev krydret med Roma i Semifinalen.
Det har været noget af en tremands forestilling i toppen fra Liverpools side, da englænderes trio scorede 5 mål i første kamp. (M. Salah 2. Firmino 2. Mané 1.)
Dog fik Džeko og Perotti reduceret med et mål hver.

I returkampen kom der andre boller på suppen og Roma slog fra sig. Efter at have været bagud to gange, fik de reduceret og gav Liverpool kamp til stregen. Selvom der ikke var super meget at spille for længere, eftersom englænderne havde scoret to mål i returkampen. Dog vinder Roma kampen 4-2. Med scoringer fra Milner, Džeko, og Nainggolan med to scoringer.
Det var Mané og Wijnaldum der stod bag målene for Liverpool.
Det samlede resultat som sender Liverpool videre i finalen mod Real Madrid er 6-7.

Finalen spilles d. 26/5 kl 2045 i Kijev.

Del indlæg:

Kommentér indlæg