Grundspillet flop- og tophold. Overraskelser og skuffelser.


Så er det atter tid til at superligabolden sparkes i gang igen efter landsholdspausen når Silkeborg hjemme tager imod Christian Lønstrup og hans mandskab fra Helsingør. Det vil blive en kamp hvor der bliver gået til stålet, da Silkeborg kun er foran med 8 point over bundholdet.

Efter et udfordrende gruppespil, med kun 20 point, ser det svært ud for drengene fra nordøstsjælland, og med den nye pulje ser det bestemt ikke ud til at det bliver en dans på roser. Med kampe mod AGF, Hobro og selvfølgelig Silkeborg skal der mange point på kontoen for at ryge op på de spændende pladser hvor der kæmpes om Europa league.

I de sidste kampe har det specielt været svært for Helsingør, da de kun har fået 4 point på 6 kampe. Men mandskabets morale må være i top da de ugen før landsholdspausen gjorde en ende på den dårlige stime og vandt 1-0 over FC Nordsjælland, med mål af Nicolas Mortensen i de døende minutter.

Her på redaktionen glæder vi os specielt til mesterskabsspillet, da der melder sig to nye hold til slutspillet. Aab og AC Horsens, der begge har haft et forrygende gruppespil, ser stærke ud med 6 ubesejrede kampe i træk og henholdsvis 10 og 8 point ud af 18 mulige. De vil få det svært med at holde stimen når mesterskabet starter med modstandere som Brøndby og Midtjylland.

Grundspillets Flop og Top hold - overraskelser og skuffelser

Flop: Randers, der havde en god sæson i 16/17 med en slutplacering som vinder i Pulje 1, har i år haft det svært med manglede lederskab og samarbejde. Efter klubben allerede i efteråret gled tilbage i tabellen, med kun 7 point i 11 kampe og med træner Olafurs opsigelse tilbage i oktober, har klubben fra Kronjylland ikke fundet melodien igen.

Der har ellers været rig mulighed for at forbedre klubbens tilstand i vinterens transfervindue, da bla. den finske angriber Eero Markkanen med en fortid i Real Madrid underskriver en lejeaftale fra svenske AIK. Men den høje finner har ikke fået sit gennembrud endnu, og med kun 30 minutter i Superligaen i 5 kampe er han uden scoringer.

Han må ellers have været hentet ind som erstatning for Marvin Pourie. Pourie blev solgt til 3. Liga klubben, Karlsruhe i Tyskland. Tyskeren havde en god sæson i SønderjyskE tilbage i 2014 med 9 mål i 26 kampe da han var lejet ud fra FCK.

Top: AC Horsens. Klubben fra jylland med den mindeværdige cheftræner Bo Henriksen, der kendt for at rive sig med i kampene, eftersom han bliver udvist i et par stykker af dem. Horsens har haft et formidabelt gruppespil. Med point i 21 kampe ud af 26, og med et pointgennemsnit på 1.4 har klubben fra midtjyske haft en mindeværdig sæson allerede nu.

Vi forventer os mere af klubben der har gjort nogle gode handler ud af vinterens vindue, med tilgang fra bla. Jonas Borring fra FCM, og den unge stopper Mads Andersen fra Brøndby er Horsens dækket rigtig godt ind på pladserne og vi forventer at de vil give de øvrige 5 hold kamp til stregen.

Horsens lignede ellers et hold der var tæt på at misse den sidste plads i mesterskabsspillet da Hobro med en sejr over Brøndby kunne have snuppet deres plads, grundet en højere målscorer. Hobro formåede dog ikke at vinde over Brøndby, og Horsens fik lov at avancere til mesterskabsspillet.

Er du interesseret i flere artikler som denne? Så vis din støtte ved at dele artiklen på Facebook. Det sætter vi stor pris på!

Del indlæg:

Kommentér indlæg