Premier League - Rundens Kamp - Man. U vs. Man. C

Man. City vs. Man. United

Rundens kamp her på redaktionen står mellem de to topklubber i England. Faktisk skal vi til samme by, for de to stadions ligger blot 7 kilometer fra hinanden.
Det er selvfølgelig Manchester klubberne vi snakker om. 

Man. City og Man. United mødes til endnu et topbrag der kan afgøre Premier League. City skal nemlig kun bruge 2 point for at vinde ligaen, da de lørdag aften tog endnu en sejr over Everton på 1-3 med Sané, G. Jesus og Sterling som målscorere. Det var Y. Bolasie fra Everton der pyntede på resultatet med en scoring ca. 20 minutter før tid.

Man. City har haft en formidabel form denne sæson og med kun 1 nederlag (til Liverpool.) Ligger de suverænt som førende klub i ligaen, de trak allerede fra de øvrige hold tidligt, da de med sejre i samtlige kampe frem til december, havde et godt tag på ligaen. Dog var der et 1-1 resultat hjemme mod Everton i 2. spillerunde, men ellers skal vi frem til dagen hvor år 2017 sluttede før vi finder en kamp hvor City ikke vinder.

Man. United som har haft en stærk sæson indtil videre må virkelig kæmpe om at holde 2. pladsen i ligaen. De ligger pt. foran Tottenham med sølle 2 point og skal virkelig holde formen vedlige, for ikke at blive overhalet af London klubben.

Man. United havde ellers rig mulighed for at holde trop med naboklubben, da de stærke djævle fik imponerende resultater mod stort set alle tophold. Dog måtte de desværre halte sig efter City, da United smed dyrebare point med et 0-1 nederlag til Newcastle og med 3 uafgjorte kampe i træk mod Burnley, Leicester og Southampton sidst i 2017, sakkede de stille bagud mens City boomede afsted.

Hold øje med:

Man. City.

Leroy Sané, den unge tysker der bare imponere hver gang han har bolden. Sané, som kom til City tilbage i 2016, har virkelig kæmpet en brag kamp ude på kanten. Med hele 14 mål og lige så mange assist siden ankomsten fra Schalke, er han en formidabel tekniker, der boomer afsted trods sin unge alder af 22 somre.  

Leroy blev også kåret som månedens spiller tilbage i Oktober 2017, og vi forstår godt hvorfor. Han leverede nemlig en sublim indsats da City spillede mod Stoke, Burnley og West Brom, hvor den unge gut indkasserede 3 mål og 3 assist i de kampe, ja faktisk en af hver, i hver enkelt kamp!

... Vidste du, at Sane startede med at spille fodbold tilbage i 2001, hvor han startede på ungdomsholdet for SG Wattenscheid 09, den samme klub som hans far spillede for i 1990 - 1994?   

Man. United.

David De Gea. Det spanske tårn, der bliver ved med at trække fantomredninger ud af ærmet. Han har været en vigtig brik i Mourinho’s spil, for at bevare 2. pladsen, og med 16 Clean sheets denne sæson indtil videre, må man sige at han har taget sin tørn. 

De Gea havde også en svær opgave da United mødte Sevilla i 16/dels-finalen i Champions League. Her blev den lynhurtige keeper testet for alvor. Med godt og vel 25 målforsøg, var Sevilla ikke til at stoppe, og med top redninger i begge hjørner af målet blev der skrevet store artikler om den vanvittige målmand fra United.

Vidste du, at De Gea har været på det Spanske landshold lige siden han startede som U15 spiller? Dengang spillede han for klubben Atletico Madrid. 

Vi spår at kampen ender 2-0. City ser utrolig stærke ud, og vi tror at de holder dampen oppe og vinder PL med stil over rivalerne. 

Kampen vises på Kanal 6 med optakt fra kl 16.

Nørde' Hjørnet

Ud af de 41 kampe de 2 giganter har kæmpet mod hinanden er det faktisk United der fører historikken. Men vi skal faktisk tilbage til Marts 2016 før vi finder sidste United sejr, her spillede de en tæt kamp, og den eneste målscorer var Rashford med en assist fra Mata efter 16’ minutters spil, det eneste der skillede de to klubber af.

Største sejre denne sæson

Man. City’s største sejr denne sæson var mod Watford da de gæstede Vicarage Road, her endte kampen 0-6 med et hattrick fra S. Agüero. De øvrige målscorer var G. Jesus, N. Otamendi og S. Sterling, der alle lavede en enkelt hver.

Man. United’s største sejr var hjemme mod West Ham, da djævlene vandt 4-0 med P. Pogba, A. Martial og R. Lukaku som dobbelt målscorer. Her havde hjemmeholdet hele 21 skud på mål hvor W.H. måtte nøjes med 9 forsøg.

Del indlæg:

Kommentér indlæg