Superliga - Rundens Kamp - FCK Vs. FCN Runde 27

FC København - FC Nordsjælland.

Redaktionens ugens kamp står mellem giganterne fra Sjælland. Løverne fra FCK er klar til at tage imod Nordsjælland når parken danner ramme om mesterskabsspillets første runde. FC Nordsjælland som ligger nr. 3 i superligaen har et godt forspring til løverne og med en sejr kan tigerne øge afstanden med 9 point.

FC København som havde et sløjt efterår med mange nederlag har virkelig måtte kæmpe sig vej med bredde albuer for at formindske afstanden til metalpladserne. Efter hovedstads klubben har solgt bærende profiler som Zanka, Cornelius og Augustinsson har der virkelig manglet kvalitet igennem kæderne.
Dog har en oprustning af Victor Fisher fra Mainz og Robert skov fra Silkeborg givet pote.
De to unge offensive gutter har med sammenlagt 4 mål og 4 assist i 7 kampe virkelig kickstartet Københavns chancer for metalpladserne.

Hold øje med:

FCK - Victor Fischer

Fischer som debuterede i “kampen om København” mod Brøndby, kom fra Mainz og har virkelig sat sit præg på københavnerklubben. Med næsten fuld spilletid i de sidste 7 kampe er den unge kreatør en uundværlig del af den offensive kæde.
Vidste du at Fischer startede sin karriere i Lyseng IF som 5-årig hvor han var med til at vinde jysk mesterskab tilbage i 2004?

FCN - Mathias Jensen

Den formstærke midtbanespiller, der bare imponerer gang på gang er ikke til at rokke. Den 22 årige midtstopper er utrolig stærk både forsvar og ikke mindst angreb mæssigt. Med 8 mål og 6 assist på sæsonens første 26 kampe får FCK forsvaret virkelig noget at se til, da Jensens lange afleveringer til angrebet sidder i skabet hver gang.
Vidste du at hans første seniorkamp for FCN var mod Midtjylland, hvor han blev skiftet ind i 90’ minut hvor han i øvrigt underskrev en ny 3-årig kontrakt samme år?

Vi spår at kampen ender 1-1

Kampen bliver vist på Canal 9 med optakt fra kl. 15.

Følg os på Facebook for at blive opdateret når vi sender nyheder ud! 

Del indlæg:

Kommentér indlæg