Tranfers og kontaktudløb denne sommer.

Sommerens transfers og kontraktudløb indtil videre

Så er nærmere vi os så småt sommerens transfervindue og der er allerede blevet offentliggjort de første par handler i Superligaen iflg. transfermark.com.
Vi giver et kort overblik over hvem der er blevet solgt, og hvortil.
Længere nede i artiklen vil vi også give en oversigt over større profiler fra Superligaen, der kan hentes på en fri transfer da deres kontrakt udløber i Juni.

Transfer Superligaen:

Der har allerede været et par spillerhandler efter vinterens vindue lukkede d. 31/1. Og endda nogle gode handler syntes vi.
Vi giver lige et kort overblik over de største indtil videre.

Philip Zinckernagel: Den unge kreatør der kom til Sønderjyske tilbage i 2016 fra denne sæsons oprykkere. FC Helsingør.  Den offensive kantspiller der imponerer med sine finurlige finter og vendinger fik ialt 20 kampe i Superligaen og diskede op med 3 mål og 3 assist. Trods sit gode overblik og energi til holdet kunne Haysen og Sønderjyske ikke sige nej til budet fra oprykkerne til Eliteserien, Bodø. Kontrakten varer  indtil 31/12 - 2020.
Budet skulle lyde på 200.000 € (1,5 Mio. DKK.)

Bror Blume: Bror, som ophævede sin kontrakt med Lyngby BK pga. de økonomiske problemer klubben var under tilbage i vintermånederne,  har nu skrevet under på en 3-årig kontrakt der binder ham til AGF.  

Superligaens kontraktudløb denne sommer

Quincy Antipas: Antipas har både haft fortid i HB Køge, Brøndby IF og Sønderjyske men spiller nu i Hobro. Hobro hæv Antipas med i Superligaen tilbage i sommeren 2014 og havde virkelig en forrygende start, klubben endte nemlig med en 7. plads den første sæson.

Kjartan Finnbogason: Den gigantiske islandske angriber der kom til Horsens fra hjem klubben KR Reykjavik tilbage i 2014, har haft en super sæson for det nykårede hold i mesterskabsslutspillet. Med sine 6 mål er han Horsens topscorer denne sæson.

Rasmus Jönsson: Svenskeren som tog springet fra Aab og blev genforenet med sin gamle træner Kent Nielsen, i 2016 i OB, har været en stærk spiller i årenes løb i det fynske, men midtbanespilleren har manglet spilletid over de sidste runder. Rasmus har haft fortid i Wolfsburg, Frankfurt og selvfølgelig Aab.

Erik Sviatchenko: Den hjemvendte forsvarsspiller der i 2 sæsoner holdte til i Celtic, kom tilbage til heden i vinterens vindue. Erik har haft fuld tid i samtlige 7 Superliga kampe og han har gjort en fantastisk figur.

Rafael Van Der Vaart: Hollænderen der var et kæmpe scoop tilbage i 2016 blev hentet ind til stor begejstring af fans og fodbold elskere. Den ældre herre har nemlig haft fortid i storklubber som Tottenham og Real Madrid, men Van Der Vaart var lige så hurtigt ude i kulden, som han var i varmen da han kom til. Og med kun 8’ minutters spil i Superligaen, kan man ikke sige han har bidraget til FCM succes denne sæson.

Teemu Pukki: Teemu er brandvarm denne sæson og med sine 11 scoringer og 6 assist har han været enhver målmands mareridt.

Pukki kom til Brøndby tilbage i 2014 på en lejeaftale fra Celtic som senere udviklede sig til at blive en fast arbejdsgiver.   

Youssef Toutouh: Toutouh der sidste år var med til vinde mesterskabet med FCK er sat ud i kulden denne sæson, ja faktisk er han taget af registrerede spillere for Superliga klubben.

Dog rygtes det at midtbanespilleren er i eftertragtet hos FCM, OB og Aab. Men også svenske klubber har meldt sig på banen.  

Del indlæg:

Superliga - Rundens Kamp - FCK Vs. FCN Runde 27

FC København - FC Nordsjælland.

Redaktionens ugens kamp står mellem giganterne fra Sjælland. Løverne fra FCK er klar til at tage imod Nordsjælland når parken danner ramme om mesterskabsspillets første runde. FC Nordsjælland som ligger nr. 3 i superligaen har et godt forspring til løverne og med en sejr kan tigerne øge afstanden med 9 point.

FC København som havde et sløjt efterår med mange nederlag har virkelig måtte kæmpe sig vej med bredde albuer for at formindske afstanden til metalpladserne. Efter hovedstads klubben har solgt bærende profiler som Zanka, Cornelius og Augustinsson har der virkelig manglet kvalitet igennem kæderne.
Dog har en oprustning af Victor Fisher fra Mainz og Robert skov fra Silkeborg givet pote.
De to unge offensive gutter har med sammenlagt 4 mål og 4 assist i 7 kampe virkelig kickstartet Københavns chancer for metalpladserne.

Hold øje med:

FCK - Victor Fischer

Fischer som debuterede i “kampen om København” mod Brøndby, kom fra Mainz og har virkelig sat sit præg på københavnerklubben. Med næsten fuld spilletid i de sidste 7 kampe er den unge kreatør en uundværlig del af den offensive kæde.
Vidste du at Fischer startede sin karriere i Lyseng IF som 5-årig hvor han var med til at vinde jysk mesterskab tilbage i 2004?

FCN - Mathias Jensen

Den formstærke midtbanespiller, der bare imponerer gang på gang er ikke til at rokke. Den 22 årige midtstopper er utrolig stærk både forsvar og ikke mindst angreb mæssigt. Med 8 mål og 6 assist på sæsonens første 26 kampe får FCK forsvaret virkelig noget at se til, da Jensens lange afleveringer til angrebet sidder i skabet hver gang.
Vidste du at hans første seniorkamp for FCN var mod Midtjylland, hvor han blev skiftet ind i 90’ minut hvor han i øvrigt underskrev en ny 3-årig kontrakt samme år?

Vi spår at kampen ender 1-1

Kampen bliver vist på Canal 9 med optakt fra kl. 15.

Følg os på Facebook for at blive opdateret når vi sender nyheder ud! 

Del indlæg:

Grundspillet flop- og tophold. Overraskelser og skuffelser.


Så er det atter tid til at superligabolden sparkes i gang igen efter landsholdspausen når Silkeborg hjemme tager imod Christian Lønstrup og hans mandskab fra Helsingør. Det vil blive en kamp hvor der bliver gået til stålet, da Silkeborg kun er foran med 8 point over bundholdet.

Efter et udfordrende gruppespil, med kun 20 point, ser det svært ud for drengene fra nordøstsjælland, og med den nye pulje ser det bestemt ikke ud til at det bliver en dans på roser. Med kampe mod AGF, Hobro og selvfølgelig Silkeborg skal der mange point på kontoen for at ryge op på de spændende pladser hvor der kæmpes om Europa league.

I de sidste kampe har det specielt været svært for Helsingør, da de kun har fået 4 point på 6 kampe. Men mandskabets morale må være i top da de ugen før landsholdspausen gjorde en ende på den dårlige stime og vandt 1-0 over FC Nordsjælland, med mål af Nicolas Mortensen i de døende minutter.

Her på redaktionen glæder vi os specielt til mesterskabsspillet, da der melder sig to nye hold til slutspillet. Aab og AC Horsens, der begge har haft et forrygende gruppespil, ser stærke ud med 6 ubesejrede kampe i træk og henholdsvis 10 og 8 point ud af 18 mulige. De vil få det svært med at holde stimen når mesterskabet starter med modstandere som Brøndby og Midtjylland.

Grundspillets Flop og Top hold - overraskelser og skuffelser

Flop: Randers, der havde en god sæson i 16/17 med en slutplacering som vinder i Pulje 1, har i år haft det svært med manglede lederskab og samarbejde. Efter klubben allerede i efteråret gled tilbage i tabellen, med kun 7 point i 11 kampe og med træner Olafurs opsigelse tilbage i oktober, har klubben fra Kronjylland ikke fundet melodien igen.

Der har ellers været rig mulighed for at forbedre klubbens tilstand i vinterens transfervindue, da bla. den finske angriber Eero Markkanen med en fortid i Real Madrid underskriver en lejeaftale fra svenske AIK. Men den høje finner har ikke fået sit gennembrud endnu, og med kun 30 minutter i Superligaen i 5 kampe er han uden scoringer.

Han må ellers have været hentet ind som erstatning for Marvin Pourie. Pourie blev solgt til 3. Liga klubben, Karlsruhe i Tyskland. Tyskeren havde en god sæson i SønderjyskE tilbage i 2014 med 9 mål i 26 kampe da han var lejet ud fra FCK.

Top: AC Horsens. Klubben fra jylland med den mindeværdige cheftræner Bo Henriksen, der kendt for at rive sig med i kampene, eftersom han bliver udvist i et par stykker af dem. Horsens har haft et formidabelt gruppespil. Med point i 21 kampe ud af 26, og med et pointgennemsnit på 1.4 har klubben fra midtjyske haft en mindeværdig sæson allerede nu.

Vi forventer os mere af klubben der har gjort nogle gode handler ud af vinterens vindue, med tilgang fra bla. Jonas Borring fra FCM, og den unge stopper Mads Andersen fra Brøndby er Horsens dækket rigtig godt ind på pladserne og vi forventer at de vil give de øvrige 5 hold kamp til stregen.

Horsens lignede ellers et hold der var tæt på at misse den sidste plads i mesterskabsspillet da Hobro med en sejr over Brøndby kunne have snuppet deres plads, grundet en højere målscorer. Hobro formåede dog ikke at vinde over Brøndby, og Horsens fik lov at avancere til mesterskabsspillet.

Er du interesseret i flere artikler som denne? Så vis din støtte ved at dele artiklen på Facebook. Det sætter vi stor pris på!

Del indlæg: