Tranfers og kontaktudløb denne sommer.

Sommerens transfers og kontraktudløb indtil videre

Så er nærmere vi os så småt sommerens transfervindue og der er allerede blevet offentliggjort de første par handler i Superligaen iflg. transfermark.com.
Vi giver et kort overblik over hvem der er blevet solgt, og hvortil.
Længere nede i artiklen vil vi også give en oversigt over større profiler fra Superligaen, der kan hentes på en fri transfer da deres kontrakt udløber i Juni.

Transfer Superligaen:

Der har allerede været et par spillerhandler efter vinterens vindue lukkede d. 31/1. Og endda nogle gode handler syntes vi.
Vi giver lige et kort overblik over de største indtil videre.

Philip Zinckernagel: Den unge kreatør der kom til Sønderjyske tilbage i 2016 fra denne sæsons oprykkere. FC Helsingør.  Den offensive kantspiller der imponerer med sine finurlige finter og vendinger fik ialt 20 kampe i Superligaen og diskede op med 3 mål og 3 assist. Trods sit gode overblik og energi til holdet kunne Haysen og Sønderjyske ikke sige nej til budet fra oprykkerne til Eliteserien, Bodø. Kontrakten varer  indtil 31/12 - 2020.
Budet skulle lyde på 200.000 € (1,5 Mio. DKK.)

Bror Blume: Bror, som ophævede sin kontrakt med Lyngby BK pga. de økonomiske problemer klubben var under tilbage i vintermånederne,  har nu skrevet under på en 3-årig kontrakt der binder ham til AGF.  

Superligaens kontraktudløb denne sommer

Quincy Antipas: Antipas har både haft fortid i HB Køge, Brøndby IF og Sønderjyske men spiller nu i Hobro. Hobro hæv Antipas med i Superligaen tilbage i sommeren 2014 og havde virkelig en forrygende start, klubben endte nemlig med en 7. plads den første sæson.

Kjartan Finnbogason: Den gigantiske islandske angriber der kom til Horsens fra hjem klubben KR Reykjavik tilbage i 2014, har haft en super sæson for det nykårede hold i mesterskabsslutspillet. Med sine 6 mål er han Horsens topscorer denne sæson.

Rasmus Jönsson: Svenskeren som tog springet fra Aab og blev genforenet med sin gamle træner Kent Nielsen, i 2016 i OB, har været en stærk spiller i årenes løb i det fynske, men midtbanespilleren har manglet spilletid over de sidste runder. Rasmus har haft fortid i Wolfsburg, Frankfurt og selvfølgelig Aab.

Erik Sviatchenko: Den hjemvendte forsvarsspiller der i 2 sæsoner holdte til i Celtic, kom tilbage til heden i vinterens vindue. Erik har haft fuld tid i samtlige 7 Superliga kampe og han har gjort en fantastisk figur.

Rafael Van Der Vaart: Hollænderen der var et kæmpe scoop tilbage i 2016 blev hentet ind til stor begejstring af fans og fodbold elskere. Den ældre herre har nemlig haft fortid i storklubber som Tottenham og Real Madrid, men Van Der Vaart var lige så hurtigt ude i kulden, som han var i varmen da han kom til. Og med kun 8’ minutters spil i Superligaen, kan man ikke sige han har bidraget til FCM succes denne sæson.

Teemu Pukki: Teemu er brandvarm denne sæson og med sine 11 scoringer og 6 assist har han været enhver målmands mareridt.

Pukki kom til Brøndby tilbage i 2014 på en lejeaftale fra Celtic som senere udviklede sig til at blive en fast arbejdsgiver.   

Youssef Toutouh: Toutouh der sidste år var med til vinde mesterskabet med FCK er sat ud i kulden denne sæson, ja faktisk er han taget af registrerede spillere for Superliga klubben.

Dog rygtes det at midtbanespilleren er i eftertragtet hos FCM, OB og Aab. Men også svenske klubber har meldt sig på banen.  

Del indlæg:

Kommentér indlæg