Allan Kuhn bliver ny cheftræner i Hobro

Den tidligere FC Midtjylland træner Allan Kuhn skal være træner for superligaklubben Hobro IK. Det melder klubben her til morgen ud i en pressemeddelelse.

Den tidligere FCM-træner Allan Kuhn havde rimelig success i sin rolle som cheftræner for FC Midtjylland i perioden 2009-2011, dog valgte han at fratræde stillingen af familiemæssige årsager. Ifølge Kuhn var det svært at forene familielivet med rollen som cheftræner.

Jeg er fraværende, når jeg er hjemme. Jeg er ikke det menneske, jeg gerne vil være, og det kan jeg ikke forene med jobbet som cheftræner - Allan Kuhn

Sådan lød udmeldingen fra Kuhn tilbage i 2011. Allan Kuhn tilbragte derefter 5 sæsoner i rollen som assisterende træner i Aab, inden han igen blev tilbudt et job som cheftræner, denne gang for svenske Malmö FF. Efter grundig overvejelse valgte Kuhn igen at takke ja til udfordringen, og endte med at føre Malmö-holdet til tops i Allsvenskan på meget kort tid.

Læs også: Delaney til Dortmund: Dyreste dansker nogensinde

Nu er Allan Kuhn så tilbage på dansk jord, denne gang i rollen som cheftræner for Hobro IK. Holdet har i flere sæsoner kæmpet hårdt for at holde sig til i Superligaen, men endte alligevel på en god syvendeplads i seneste sæson. Det har givet Hobro blod på tanden, og derfor har de nu valgt at hente Allan Kuhn ind, for at hjælpe med at udleve Superliga ambitionerne.

Allan passer ind i klubben med sit positive sind, og han passer også fodboldfagligt til den måde, vi gerne vil spille fodbold på i Hobro IK. Han er en pragmatisk træner, der tager udgangspunkt i det spillermateriale, han har til rådighed - sportschef Jens Hammer Sørensen.

Det skal blive rigtig spændende at følge Allan Kuhn og Hobros udvikling i Superligaen i de kommende sæsoner.

Skal du oddse ved VM? Få odds 50.00 på at Danmark kvalificerer sig fra gruppen!

Husk at følge Sportblogger.dk på Facebook, hvis du ønsker flere sportsnyheder som denne!

Del indlæg:

Kommentér indlæg