Brøndby blev kørt over i Belgien

Selv om Brøndby i store perioder viste gode takter, lykkedes det belgiske Genk at trække en overbevisende sejr på 5-2 i land.

Den første af to playoff-kampe mellem Brøndby og Genk faldt desværre ikke ud til vestegnens fordel. Det var ellers en kamp med store chancer i begge ender, men Brøndby formåede bare ikke at lukke ordentligt ned i forsvaret, og det udnyttede belgierne nærmest hver gang.

Der gik for mange mål ind hos Brøndby, som kunne have været undgået. Efter 37 minutter med klar belgisk dominans lykkedes det Mbwana Samata at bringe Genk på 1-O. Kort før pausen bliver Genk tildelt straffespark, og det udnytter Leandro Trossard til at forøge til 2-0.

Lær at tjene penge online hos Moneymarket.dk

Så ville mange nok tro at der var dårlig stemning i Brøndbys omklædningsrum, men det lader ikke til at have været tilfældet. Brøndby kommer ud med fornyet energi, og blot 2 minutter inde i 2. Halvleg reducerer Hjörtur Hermannsson til 2-1. Få minutter senere udligner Kamil Wilczek til 2-2. Nu er der for alvor kommet gang i Brøndby, og man fornemmer pludselig at de har en chance for at hive en sejr hjem.

Lykken varede desværre ikke længe, for Genk sætter nyt genpres og scorer efter 53. minutter til 3-2, og igen efter få minutter til 4-2. Det blev en regulær målfest som Leandro Trossard satte punktum for med en 5-2 scoring i kampens døende minutter.

Brøndby har altså et rimeligt dårligt udgangspunkt for returkampen, som finder sted torsdag d. 30/8. Her skal holdet fra vestegnen ud og vise tænder, hvis de skal undgå Brøxit.

Del indlæg:

Kommentér indlæg