• Hjem
  • Jonas Gustav
  • De danske håndboldherrer tager fornem start på EM-kvalifikationen med sejr over Ukraine

De danske håndboldherrer tager fornem start på EM-kvalifikationen med sejr over Ukraine

Kvalifikationen til europamesterskaberne i 2020 er i gang, og det danske herrelandshold er kommet fornemt fra start med en sejr på 30-24 over Ukraine. Det så ellers ikke helt godt ud i første halvleg, hvor en del tekniske fejl fra dansk side var med til at holde Ukraine inde i kampen. Danskerne virkede i det hele taget ukoncentrerede, og forbavsede over Ukraines store kampvilje.

Det blev en hårdere landskamp, end vi lige havde forventet. Vi vidste godt, at de havde et godt hold. Men sådan som vi startede, kunne vi ikke rigtig være hinanden bekendt. - Niklas Landin

Det skal dog siges, at Niklas Landin var ansvarlig for mange gode redninger i 1. Halvleg, hvilket resulterede i, at stillingen “kun” blev uafgjort ved pausen.

I 2. Halvleg blev der dog rettet op på tingene fra dansk side. Efter en gevaldig opsang fra træner Nikolaj Jacobsen var det et nyt og mere koncentreret dansk hold som tog hul på de sidste 30 minutter af kampen.

Efter blot et kvarter havde danskerne taget et forspring på 7 mål, og så var det som om, at ukrainerne stille og roligt gav op. Kampens store helte blev Niklas Landin for sine fornemme redninger, og Rasmus Lauge, Morten Olsen og Nikolaj Markussen for at tage ansvar i offensiven.

Del indlæg:

Kommentér indlæg