From Russia with Nothing

Efter en lang og rigtig god indsats fra det danske hold, var marginalerne desværre ikke på vores side da kampen til sidst måtte afgøres i straffesparkskonkurrence. Selv om Kasper Schmeichel stod en drømmekamp, og havde hele 3 straffesparks redninger i løbet af kampen, så var det desværre ikke nok til at holde Kroatien fra at vinde på straffespark til syvende og sidst.

Vi må dog også erkende, at vi simpelthen ikke var gode nok til at afgøre kampen når chancerne opstod. Der var selvfølgelig Mathias “Zanka” Jørgensen som fik chancen efter bare 1 minut, og den fik han udnyttet fuldt ud. Det var heldigt og tilfældigt, men han sætter den ind, og det skal han have ros for.

Martin Braithwaite havde et par gode forsøg i anden halvleg som opstod lidt tilfældigt. Det er som om, han ikke rigtig formår at kommunikere med de andre spillere på banen. Eriksen var desværre så anonym i det meste af kampen, at man undrede sig over hvad han gik og foretog sig. Han havde en god afslutning på træværket, men ikke rigtig nogle skud indenfor rammen. Da vi når frem til straffesparkskonkurrencen, formår spillerne bare heller ikke at præstere når det gælder.

Eriksen lægger ud med at sparke - sikkert et bevidst valgt fra Hareides side. Et mål fra Eriksen ville give selvtilliden et nøk op blandt de andre spillere. Desværre brænder Eriksen sit første skud, hvilket giver den fuldstændig modsatte effekt på truppen. Kjær sætter den sikkert ind, men også Schöne brænder sin chance, og da det på afgørende skud er Martin Jørgensen som skal skyde, er han så rystende usikker, at han banker bolden direkte ind i målmanden. Danmark taber kampen, og må rejse hjem. From Russia with Nothing.

Det er stadig muligt at vinde gode penge på VM. Se her hvordan!

Som altid føles det utrolig bittert, når en kamp afgøres på den måde. Specielt når man har haft overtaget i store dele af kampen, og egentlig føler at man fortjente en sejr. Nuvel, sådan er fodbold altså skruet sammen. Det var ikke det bedste hold på banen som vandt kampen i går, men det var trods alt det hold som formåede at udnytte deres muligheder bedst.

Danmark kan rejse hjem med oprejst pande. Vi kæmpede bravt, og spillerne fortjener stor hyldest for deres indsats. Mange danskere er naturligt nok skuffede, men se nu om ikke i kan finde det i jer, at give vores spillere den respekt de fortjener. Lad os bruge denne skuffelse til at se frem ad, og håbe at en lidt mere moden trup kan skabe gode resultater ved EM om et par år.

Del indlæg:

Kommentér indlæg