• Hjem
  • Jonas Gustav
  • Ny træner: Santiago Solari får permanent kontrakt i Real Madrid

Ny træner: Santiago Solari får permanent kontrakt i Real Madrid

Real Madrid har endelig fået fyldt det tomme trænersæde, og det bliver den midlertidige træner og tidligere træner for ungdomsholdet Santiago Solari som skal sidde på den post det næste lange stykke tid.

Real Madrid har udvist maksimal støtte til deres nye træner, og givet ham en permanent kontrakt på hele 3 sæsoner. Det sker efter Real Madrid for nyligt fyrede spanieren Julen Lopetegui efter kun få måneder på posten.

Efter mange års spillemæssig success i Real Madrid med trænere som Ancelotti, Benítez og Zidane, lykkedes det ikke for Julen Lopetegui at frembringe de gode resultater som man havde haabet, og efter et ydmygende 5-1 nederlag til rivalerne fra FC Barcelona blev Lopetegui skiftet ud med Santiago Solari som midlertidig løsning.

Nu virker det dog som om at ledelsen i Real Madrid har fået enormt stor tillid til Solari, hvilket kommer til udtryk ved den permanente kontrakt som han har fået der løber frem til 2021. Real Madrid ligger pt. nummer 6 i La Liga, men hvis de fortsætter med at producere lige så fornemme resultater som i de seneste 3 kampe under Solari, så vil de hurtigt være oppe at finde i top 3 igen.

Del indlæg:

Kommentér indlæg