Spaniens landstræner fyret - her er hans afløser

Spaniens landstræner Julen Lopetegui er blevet fyret med øjeblikkelig virkning. Det kom frem tidligere på dagen ved et pressemøde i den russiske by Krasnodar.

Julen Lopetegui og det spanske mandskab var ellers allerede rejst til Rusland for at deltage ved det forestående VM, men efter at det i går kom frem at Lopetegui skal være ny cheftræner i Real Madrid, så blev det spanske fodboldforbunds præsident Luis Rubiales angiveligt så rasende, at han valgte at fyre Lopetegui omgående.

Spanierne skal møde nabolandet Portugal i deres åbningskamp på fredag, og det må i den grad være et rystet spansk mandskab som nu står tilbage uden den træner som førte dem hele vejen til VM.

Nu er det imidlertid kommet frem at det spanske fodboldforbund allerede har udnævnt en ny træner. Det bliver forhenværende sportsdirektør i spansk fodboldforbund Fernando Hierro der indtræder som ny cheftræner. Hierro er desuden tidligere Real Madrid-spiller. Han skal nu forsøge at samle stumperne op, og føre spanierne til den sejr som de helt klart har sat snuden op efter ved Portugal-kampen.

Det bliver helt klart en spændende kamp at følge.

Skal du oddse ved VM? Få odds 50.00 på at Danmark kvalificerer sig fra gruppen!

Del indlæg:

Kommentér indlæg