Mangeårig Skjern-træner stopper efter denne sæson

Skjern Håndbolds cheftræner Ole Nørgaard har valgt at denne sæson bliver den sidste som træner. I sin tid i Skjern har Nørgaard vundet 9 medaljer - og sidste år førte han holdet frem til DM-guld.

Efter syv sæsoner i spidsen for Skjern Håndbold stopper Skjern-træner Ole Nørgaard i klubben efter denne sæson. Og man må i den grad sige, at Nørgaard har været en succes i Vestjylland, hvor han siden 2012 har ført klubben frem til 9 medaljer.

Ole Nørgaards stop som Skjern-træner bliver også et stop til trænergerningen, og Ole Nørgaard har nydt de mange år i Skjern og generelt i dansk håndbold.

- Efter syv sæsoner har jeg besluttet mig for, at indeværende sæson skal være endestationen for mig – både i Skjern Håndbold og for min trænerkarriere. Jeg har nydt det hele, men især de mange passionerede mennesker i og omkring Skjern Håndbold vil jeg altid huske med glæde – ingen nævnt – ingen glemt, fortæller han til klubbens hjemmeside.

Ole Nørgaardførte i sidste sæson Skjern Håndbold frem til det første DM-guld siden 1999, og samtidigt leverede holdet præstationer udover det sædvandlige i Champions League, hvor holdet kom helt til kvartfinalen.

Det er derfor en stor trænerpersonlighed, som takker af i dansk håndbold, hvilket bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, også fortæller i pressemeddelsen.

- Med Ole Nørgaard i spidsen har vi skabt unikke præstationer i ind- og udland, været i ni finaler og rykket os op som en fast bestanddel i toppen af dansk herrehåndbold. Ole Nørgaards resultater i Skjern Håndbold taler sit helt eget sprog.

- Men rejsen er langt fra slut endnu, og vi drømmer om at sætte et fyldestgørende og fortjent punktum på Nørgaards trænerkarriere med endnu en DM-medalje, fortæller Carsten Thygesen.

I sin tid i Skjern har Ole Nørgaard vundet DM-guld en enkelt gang, vundet to pokaltitler og en enkelt Super Cup.

Hvem der skal erstatte Ole Nørgaard i Skjern Håndbold er endnu uvist.


Del indlæg:

Kommentér indlæg