OL-guldvinder vender tilbage til Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold har forstærket sig med den tidligere OL- og EM-guldvinder Mads Christiansen, men fans og klubben må dog vente til næste sæson med at se den tidligere landsholdsback i Aalborg.

Håndboldsæsonen 2018/2019 starter i næste uge for både herre og damer, og de fleste klubber er ved at være klar til sæsonstart.

Aalborg Håndbold, som i år virkelig har forstærket sig med bl.a. landsholdsspilleren Henrik Møllgaard, har store forhåbninger omkring den kommende sæson, men også på længere sigt. Det kan nemlig ses på spillerhandlerne, som er af større og større kvalitet.

Først blev Henrik Møllgaard hentet hjem fra Paris Saint-Germain, og i dag, lørdag, har nordjyderne så sikret sig højrebacken Mads Christiansen.

Den danske højreback har de seneste tre sæsoner tørnet ud for tyske SC Magdeburg, men efter denne sæson - dvs. 2019/2020-sæsonen, vender Christiansen hjem til Danmark, hvor han skal tørne ud for Aalborg Håndbold.

Mads Christiansen har et utrolig flot cv, hvor der bl.a. er OL- og EM-guld, så det er en stor spiller, der skifter til Aalborg Håndbold, forklarer sportsdirektør, Jan Larsen, til klubbens hjemmeside.

- Jeg er rigtig stolt over, at vi kan tiltrække en klassespiller som Mads Christiansen, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. Han er uhyre stærk i forsvaret og kontrafasen, mens han samtidigt besidder store angrebsmæssige kvaliteter.

Mads Christiansen er dog ikke helt uvant med at trække den røde Aalborg-trøje over hovedet, da den nu 32-årige højre back, var i klubben fra 2008-2011, hvor han var med til at vinde DM-guld. En bedrift, han gerne vil prøve igen.

- Jeg er virkelig glad for at komme tilbage til Aalborg og ser frem til at kæmpe med om medaljer. Jeg kan sagtens huske følelsen efter DM-triumfen i 2010, og det er da noget, jeg rigtig gerne vil gentage, fortæller han til Aalborgs hjemmeside.

Mads Christiansen har skrevet under på en treårig kontrakt med Aalborg Håndbold, som træder i kraft næste sommer.

Del indlæg:

Kommentér indlæg