• Hjem
  • Mads Haugaard
  • Skjern Håndbold møder bl.a. de tyske og de franske mestre i Champions League

Skjern Håndbold møder bl.a. de tyske og de franske mestre i Champions League

Fredag blev der trukket lod til herrernes Champions League-gruppespil, og Skjern Håndbold er havnet i en rigtig stærk pulje. BSV er i C- og D-gruppespillet, hvor de har fået overkommelig modstandere, men et par lange udebaneture.

Fredag kl. 13.20 startede lodtrækningen til næste sæsons EHF VELUX Champions League, og her var flere interessante hold i bowlen bl.a. danske Skjern Håndbold og BSV.

Lodtrækningen fandt sted i Østrigs hovedstad, Wien, hvor flere store håndboldnavne var i blandt. Det var nemlig den franske målmandslegende Thierry Omeyer, der stod for at fiske de forskellige hold op af bowlen.

Der var 28 hold i de forskellige bowler, men i starten skulle der kun trækkes 16 hold. Det er nemlig sådan i herrernes tunering, at man har to former for gruppespil, man har et A- og B-gruppespil, hvor der hovedsagligt er 16 nationale mestre, mens der er 12 knap så gode hold i C- og D-gruppespillet.

Læs også: Penge kan købe meget, men heldigvis ikke titler

Skjern Håndbold var i bowlen til A- og B-gruppespillet, mens BSV var i C- og D-gruppespillet, men vi så sidste år, at det bestemt er muligt at opnå store resultater, selvom man kommer fra de sidstnævnte puljer. Montpellier gik nemlig hele vejen og vandt tuneringen, selvom de startede i C- og D-gruppespillet, så alt er bestemt muligt, selvom man har en lidt svære vej til titlen end de 16 hold i A- og B-gruppespillet.

Efter diverse taler m.m. gik lodtrækningen endelig i gang, og Omeyer og co. startede med at trække lod til C- og D-gruppespillet, hvor danske BSV var med, og den lodtrækning endte således:

Gruppe C: HC Metalurg Skopje (Makedonien), BSV (Danmark), Sportig (Portgugal), Beskitas (Tyrkiet), Tjekhovskije Medvedi, (Rusland), Tatran Presov (Slovenien)

Gruppe D: Wisla Plock (Polen), Ademar Leon (Spanien), Elverum (Norge), Wacker Thun (Schweiz), Dinamo Bucuresti (Rumænien), Riihimaen Cocks (Finland)

Efterfølgende blev der så trukket lod til A- og B-puljerne, og den lodtrækning endte således:

Gruppe A: HC Vardar (Makedonien), Vive Kielce (Polen), FC Barcelona Lassa (Spanien), Meshkov Brest (Hviderusland), Telekom Veszprem (Ungarn), Montpellier (Frankrig), Kristianstad (Sverige), Rhein-Neckar Löwen (Tyskland)

Gruppe B: Paris Saint-Germain (Frankrig), Pick Szeged (Ungarn), SG Flensburg-Handewitt (Tyskland), Skjern Håndbold (Danmark), Zagreb (Kroatien), Motor Zaporozhye (Ukraine), RK Celje (Slovenien), HBC Nantes (Frankrig)

For flere Skjern-spillere må det være tæt på en drømmelodtrækning, da bl.a Anders Eggert og Thomas Mogensen vender hjem til Flens-Arena, når Skjern møder Flensburg.

Tror I på, at Skjern kan gå videre?

Del indlæg:

Kommentér indlæg