De 3 ligaer

Der er888 Ligaen (Herreligaen) og HTH Go (Kvindeligaen), men vi skal også huske lykkeliga, som er en liga der er op startet af den tidligere håndboldspiller Rikke Nielsen (Lykkeleder) samt Mikael Espensen, som er kromosomblogger og idemand.

Starten

I august 2016 etablerede Rikke Aalborgs første håndboldhold for handicappede børn, som ikke passede ind i de eksisterende tilbud. 7-årige Magda skulle bare spille håndbold! Rikke anede ikke, hvordan træningen skulle foregå, og hun vidste ikke om hun og Magda ville blive alene i håndboldhallen.

Læs også: Godt dansk nyt: Fire danske hold med i Champions League

Det blev de ikke! Ved første træning dukkede 20 børn op. Siden er flere kommet til, og i dag består håndboldholdet “Aalborg Kidz” af ca. 40 spillere fra hele Nordjylland, som mødes hver mandag.

Lykkecup 

for lørdag d. 9. juni blev der afholdt Lykkecup i Gigantfilm i Aalborg med Næsten 400 deltagere for hele Danmark samt et hold fra færørene. 

Showkamp og musik

Dagen startede med koncert med Joey Moe, som lage gigantium ned og Alle var ellevilde. det hele sluttede af med en showkamp mellem udvalgte spillere fra Lykkeliga mod Rikke Nielsen og nogle af hendes veninder bl.a. Camilla Andersen, Karen Brødsgaard og Trine Nielsen samt Danmarks mindested mand på 98 cm.  Det hele blev kommenteret af Jan Gintberg og Niels Hausgaard.

Du kan se mere om Lykkecup her i TV2 Nords reportage.

Vokseværk

Siden starten har Rikke sagt sit job op og arbejder nu fuld tid med Lykkeliga, som i dag tæller 27 klubber. 

Spil på VM i Rusland og få gratis freebets til Danmarks kampe!

Lykkeliga Logo Groen Blaa Svg
Del indlæg:

Kommentér indlæg