Debut efter 470 dage

I går i ligakampen mellem Ribe – Esbjerg og Mors/Thy Skete der noget glædeligt for Nikolaj Enderleit. Han gjorde nemlig debut for Ribe – Esbjerg efter 470 dage.

Den 27. juli 2017 er Nikolaj Enderleit med til at spiller VM-kvartfinale med U21-landsholdetm men i en voldsom tackling slår han hoved kraftigt i halgulvet og mere husker han ikke. Det første, jeg kan huske, er, at jeg vågner på hospitalet i en scanner. Jeg ligger der, og jeg kan ikke forstå, hvad fanden der er sket.


Nu er han tilbage og fik debut for Ribe – Esbjerg HH efter halv andet år og det har jeg taget en snak med ham om

1. Er der tidspunkter hvor du ville sætte skoene hylden og sige stop? selvfølgelig var der det. da jeg var længst ude tænker man slet ikke på håndbold, men derimod blot på at komme til at kunne de mest basale ting. så ja, håndbolden fyldte faktisk utrolig lidt i den periode.

2. Hvordan føler du din form på skala fra 1-100 %?

Min form er nok på en 60-70%. jeg har ikke været i gang så længe endnu og der er lang vej igen, men jeg føler også jeg er godt på vej. der mangler en del ift. timing og at træffe de rigtige vurderinger hurtigt, men det er ting jeg er sikker på nok skal komme i takt med at jeg spiller mere og mere.

3. Hvad bringer fremtiden dig rent håndboldmæssig?

Det er selvfølgelig svært at sige. jeg går selvfølgelig med nogle håb og drømme, og lykkes nogle af de ting vil jeg blive super glad. men som sagt fremtiden er altid uvis spændende, men for mig handler det bare om nu at komme tilbage på 100 %


Velkommen tilbage til håndboldbanen efter halv andet år skal der lyde herfra


Img 2483
Del indlæg:

Kommentér indlæg