• Hjem
  • Rasmus Lund-Sørensen

Nykøbing Falster forstærker: Henter 2 nye japanere

Nykøbing Falster håndboldklub (NFH) kan snart åben en sushi bar, for 2 japanere kommer til klubben. Det drejer sig om Sakura Kametani og Yui Sumani, som begge spiller på det japanske landshold.

Til daglig spiller Sumani hjemme i Japan, og Kametani i Vipers Kristiansand

Ud over den japanske forstærkning har de i forvejen Ayaka Ikehara 

 

Mon ikke der har været lange samtaler mellem NFH træner Jacob Larsen og Ulrik Kirkely (Landstræner i Japan)

Vipers 0311
Del indlæg:

Der er kun dage

mulighed for at læse ”Der er kun dage”, som er skorevet af tidligere håndboldspiller Daniel Svensson i samarbejde med Tonny Vorm. Bogen er udgivet af forlaget Peoplepress

Daniel Svensson spillet for bl.a. IF StadionAjax FarumF.C. København Håndbold, Håndbold, spanske Toledo Balonmano, tyske Lübecke og senest i Skjern Håndbold

 

2017 blev året hvor han indstillede sin aktive karriere for kroppen ville ikke det, som han gerne ville for at være den håndboldspiller, som han gerne vil være. Og senere på året bliver han præsenteret, som deltager i tv2 programmet ”Vild med dans”

I samarbejde med Tonny Vorm har Daniel Svensson skrevet en meget åbenhjertig og ærlig bog.

Under sin første kræft forløb hvor Daniel blev behandlet i Tyskland og ligger i sin seng og ser vm 2013 i herrehåndbold – ser en vigtig semifinale med Danmark, vil hans stuemakker, som er en ældre herre gerne bede for Daniel.

Daniel har også, som bivirkning af sin medicin oplevet at overskide sin pæne nye bil. Han fortæller om sin livsrejse fra Nørrebro over Aalborg til verdens hårdeste håndboldliga. Om beskidt spil, slagsmål, skader, sejre og svigt. Men også om triumfer, kærlighed og om at kaste sig ud på dybt vand i Vild med dans.

 

Mit livs kamp – på og udenfor banen, som er titlen på foredraget med Daniel Svensson, hvor han meget åbenhjerteligt fortæller om håndbold, Julie, Vild med dans, håndboldkommentator og alt muligt andet

 

Jeg vil klart anbefalede dig at læse ”der er kun dage” eller komme til foredraget ” Mit livs kamp – på og udenfor banen”

 

Til slut vil jeg gerne takke Daniel for sin åbenhjertighed både i snak, bog og foredrag

Del indlæg: