Om lidt starter verdens største cricket turnering: få overblik her

Over 700 millioner mennesker vil se med foran skærmen når denne turnering på lørdag åbner op for en ny sæson. Med de seertal skulle man tro at der var tale om en verdensomspændende begivenhed, men i virkeligheden er der bare tale om det Indiske cricketmesterskab.

Den Indiske Premier League (IPL) er verdens største cricket turnering, og tiltrækker enorme seertal i hjemlandet Indien samt i andre Commonwealth lande hvor cricket er populært, såsom Storbritannien og Australien.

Til sammenligning så 500 millioner mennesker VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien i Rusland, mens sølle 112 millioner mennesker så med da det Amerikanske Super Bowl løb over skærmen. Nu bliver der så lukket op for den 12. Udgave af IPL, og seertallene vil med ifølge alle analyser kun stige endnu mere.

Den første kamp skal stå mellem de regerende mestre Chennai Super Kings og Bangalore Royal Challengers som endnu ikke har vundet turneringen, men som har været i finalen hele 3 gange.

Skipperen fra det indiske landshold M.S. Dhoni skal spille overfor landsholdskaptajnen Virat Kohli. I cricketmiljøet er det giganternes kamp der er tale om. Bangalore vil gå benhårdt efter at hive en sejr i land, og bevise at de er klar til at gå efter pokalen.

Hvis du bor i Danmark vil du med al sandsynlighed slet ikke opdage at denne turnering finder sted, men skulle du alligevel have lyst til at følge med, så kan du tjekke Mybetting.in hvor der regelmæssigt kommer opdateringer fra IPL!

Del indlæg:

FCK's Europa League drømme svinder ind efter uafgjort i Prag

FCK befinder sig lige nu i gruppespillet til Europa League som de kæmper om at gå videre fra. En sejr over Slavia Prag i går havde skubbet FCK op på gruppens andenplads, men desværre blev det kun til uafgjort. Det er gruppens nr. og nr. 2 som går videre i Europa League.

Der venter et par kampe endnu, hvor FCK skal ud og forsøge at erobre flere bolde og helt overordnet bare score nogle flere mål end de har gjort indtil videre i dette gruppespil. Den næste kamp spilles 29. november mod gruppens favorit, Zenit Skt. Petersburg.

Zenit har vundet 2 af deres kampe og spillet 2 uafgjort. Senest spillede Zenit uafgjort mod gruppens bundprop Bordeaux. FCK skal selvfølgelig gå benhårdt efter en sejr mod Zenit, men selv en uafgjort på Zenits hjemmebane kan være nok. Det vil dog kræve at FCK så vinder deres næste opgør mod Bordeaux på hjemmebane i Parken.

Vi ønsker FCK held og lykke med de 2 kommende kampe. Det vil være godt for dansk fodbold at have et hold mere med i Europa. Det bliver spændende at følge.

Stillingen i gruppe C - 9. november

  1. Zenit Petersburg, 8 point
  2. Slavia Prag, 7 point
  3. FC København, 5 point
  4. Bordeaux, 1 point
Del indlæg:

Det “ægte” landshold er tilbage - tak til lånelandsholdet for jeres indsats!

Det er kommet frem her til morgen at DBU og Spillerforeningen er nået frem til en midlertidig aftale. Dette er formentlig sket, efter at begge parter er gået med til store kompromisser, for at redde Danmarks ansigt udadtil.

Der er ingen tvivl om, at Danmark var fuldstændig til grin i hele fodboldverdenen, efter at vi var nødsaget til at stille med et amatørlandshold til venskabskampen mod Slovakiet.

Ydmygelsen ville dog have været fuldendt, hvis vi igen havde stillet med samme hold til kampen mod Wales - en kamp hvor der rent faktisk er noget på spil. Det lader dog ikke til at blive tilfældet, nu hvor DBU og Spillerforeningen er nået frem til en midlertidig aftale.

Man skal dog ikke bilde sig ind, at konflikten er overstået. Den er kun udskudt. Vi må bare håbe at parterne bruger denne episode til at komme hinanden nærmere, og finde en mere permanent løsning, så vi undgår denne form for oplevelser i fremtiden.

Til John “Faxe” Jensen og det amatørlandshold som stillede op for Danmark ved venskabskampen mod Slovakiet skal lyde et kæmpe tak! I sørgede for at Danmark undslap konsekvenser og karantæne fra UEFA. I leverede et fornemt resultat, som selv det “ægte” landshold kunne have sluppet af sted med.

Og til de af jer derude som beskylder disse spillere for at være lykkejægere og skruebrækkere i den verserende konflikt: hold jeres kæft.

Det har bestemt ikke været nogen nem beslutning at tage for disse spillere. Halvdelen af landet har lagt dem for had. Tag jer sammen og indse, at hvis det ikke var for disse spillere, kunne konflikten have medført endnu større konsekvenser!

Del indlæg:

Danske Magnus Cort går efter en sejr på Champs-Elysées

Den unge dansker Magnus Cort vandt som bekendt 15. etape af Tour de France mellem Millau og Carcassonne. Det har givet den beskedne bornholmer selvtillid til at drømme om en sejr på en af Tourens største etaper.

Den seneste etapesejr har givet den unge bornholmer Magnus Cort blod på tanden. I et interview med DR Sporten melder han ud, at han vil gå benhårdt efter en sejr på Tourens sidste og prestigefyldte etape, Champs-Elysées:

Det er efter min mening den største scene, du kan vinde på i Tour de France. Det kan godt være, en klatrer ville sige Alpe d’Huez. Men jeg tror, det er en etape, som alle tænker på

Den beskedne bornholmer kommer ellers sjældent med de helt store udtalelser og armbevægelser, så det at han nu udtaler at han går all-in på en sejr i Tourens sidste etape, er helt klart et tegn på at han har gjort sig nogle overvejelser omkring det.

Det er altid rart at se nogle danskere med store drømme. Vi støtter selvfølgelig Magnus Cort i hans mål, og håber på at se ham vinde mange flere etaper i denne, samt de kommende grand tours.

Del indlæg:

Tour de France er i gang - Froome styrter på første etape!

Mange folk gider ikke at se Tour de France, før rytterne starter med at køre de mange hårde bjergetaper. Folk synes i mange tilfælde at det er for kedeligt at se landevejscykling, som indebærer rigtig lange stræk hvor der ikke sker særlig meget. Det kan man til dels ikke undre sig over. Landevejscykling kan være utrolig kedeligt i perioder. Det var dog ikke tilfældet på Tourens første etape, hvor en af løbets absolutte favoritter Chris Froome måtte en tur i græsset.

Der plejer ellers ikke at være det store dramatik på disse landevejsetaper, som for bjergrytternes vedkommende bare skal overstås og køres hjem med en ordentlig tid. Chris Froome blev måske en anelse for ivrig efter at positionere sig ordentlig ved dette års løb. Under en overhaling midt i feltet kolliderede han med et reklamebanner i vejsiden og styrtede.

Få odds 9.0 på at Jakob Fuglsang ender i top 10 ved Tour de France!

Det er en rigtig dum måde at tabe tid for Chris Froome, som nu har 1 minut op til Gaviria på førstepladsen. Styrtet er dog formentlig ikke noget som påvirker Chris Froome særlig meget. Der venter endnu masser af etaper over landeveje, brosten, broer og bjerge hvor Froome vil få masser af lejlighed til at indhente det tabte. Gaviria fik altså lov til at starte anden etape i den gule trøje, og det skal blive spændende at se hvor længe han kan holde fast i den.

Del indlæg: