• Hjem
  • Ryan Hulvej
  • Det “ægte” landshold er tilbage - tak til lånelandsholdet for jeres indsats!

Det “ægte” landshold er tilbage - tak til lånelandsholdet for jeres indsats!

Det er kommet frem her til morgen at DBU og Spillerforeningen er nået frem til en midlertidig aftale. Dette er formentlig sket, efter at begge parter er gået med til store kompromisser, for at redde Danmarks ansigt udadtil.

Der er ingen tvivl om, at Danmark var fuldstændig til grin i hele fodboldverdenen, efter at vi var nødsaget til at stille med et amatørlandshold til venskabskampen mod Slovakiet.

Ydmygelsen ville dog have været fuldendt, hvis vi igen havde stillet med samme hold til kampen mod Wales - en kamp hvor der rent faktisk er noget på spil. Det lader dog ikke til at blive tilfældet, nu hvor DBU og Spillerforeningen er nået frem til en midlertidig aftale.

Man skal dog ikke bilde sig ind, at konflikten er overstået. Den er kun udskudt. Vi må bare håbe at parterne bruger denne episode til at komme hinanden nærmere, og finde en mere permanent løsning, så vi undgår denne form for oplevelser i fremtiden.

Til John “Faxe” Jensen og det amatørlandshold som stillede op for Danmark ved venskabskampen mod Slovakiet skal lyde et kæmpe tak! I sørgede for at Danmark undslap konsekvenser og karantæne fra UEFA. I leverede et fornemt resultat, som selv det “ægte” landshold kunne have sluppet af sted med.

Og til de af jer derude som beskylder disse spillere for at være lykkejægere og skruebrækkere i den verserende konflikt: hold jeres kæft.

Det har bestemt ikke været nogen nem beslutning at tage for disse spillere. Halvdelen af landet har lagt dem for had. Tag jer sammen og indse, at hvis det ikke var for disse spillere, kunne konflikten have medført endnu større konsekvenser!

Del indlæg:

Kommentér indlæg