• Hjem
  • Ryan Hulvej
  • FCK's Europa League drømme svinder ind efter uafgjort i Prag

FCK's Europa League drømme svinder ind efter uafgjort i Prag

FCK befinder sig lige nu i gruppespillet til Europa League som de kæmper om at gå videre fra. En sejr over Slavia Prag i går havde skubbet FCK op på gruppens andenplads, men desværre blev det kun til uafgjort. Det er gruppens nr. og nr. 2 som går videre i Europa League.

Der venter et par kampe endnu, hvor FCK skal ud og forsøge at erobre flere bolde og helt overordnet bare score nogle flere mål end de har gjort indtil videre i dette gruppespil. Den næste kamp spilles 29. november mod gruppens favorit, Zenit Skt. Petersburg.

Zenit har vundet 2 af deres kampe og spillet 2 uafgjort. Senest spillede Zenit uafgjort mod gruppens bundprop Bordeaux. FCK skal selvfølgelig gå benhårdt efter en sejr mod Zenit, men selv en uafgjort på Zenits hjemmebane kan være nok. Det vil dog kræve at FCK så vinder deres næste opgør mod Bordeaux på hjemmebane i Parken.

Vi ønsker FCK held og lykke med de 2 kommende kampe. Det vil være godt for dansk fodbold at have et hold mere med i Europa. Det bliver spændende at følge.

Stillingen i gruppe C - 9. november

  1. Zenit Petersburg, 8 point
  2. Slavia Prag, 7 point
  3. FC København, 5 point
  4. Bordeaux, 1 point
Del indlæg:

Kommentér indlæg