• Hjem
  • Ryan Hulvej
  • Lars Eller og Washington Capitals tager første skridt mod Stanley Cup triumf

Lars Eller og Washington Capitals tager første skridt mod Stanley Cup triumf

Washington Capitals tog en sejr over Vegas Golden Knights på udebane i nattens NHL finaleopgør. Det blev til en sejr på 3-2 til hockeyholdet fra den amerikanske hovedstad. Danske Lars Eller spillede en forrygende kamp og kom på måltavlen, og leverede yderligere 2 assists. Han var altså fuldstændig instrumental i den sejr som Washington Capitals hev hjem i nat dansk tid.

Det er nok en af mine bedste slutspilskampe. Det er måske den bedste, jeg har spillet. Jeg havde en god aften. Jeg havde en rigtig god aften - Lars Eller, Washington Capitals

Washington Capitals tabte godt nok første finalekamp i tirsdags med 6-4, men med sejren i går har de fået vind i sejlene, og god motivation med hjem til de 2 returkampe som nu skal spilles i Washington.

Læs også: Lars Eller klar til finalen i NHL med Washington Capitals!

Stanley Cup-finalen udspiller sig over 7 kampe. De første 2 kampe er altså nu overstået, med en sejr til begge hold i Las Vegas. Lars Eller og Washington Capitals har nu et godt udgangspunkt i forhold til de næste 2 kampe som skal spilles i Washington.

Lars Eller er kun den anden dansker som nogensinde har deltaget i en Stanley Cup-finale. Hvis Eller og Washington Capitals vinder finalen, bliver han den første dansker som vinder det eftertragtede Stanley Cup-trofæ.

Vi kommer med flere opdateringer eftersom finalen skrider frem. Følg Sportblogger på Facebook for at modtage flere sportsnyheder som denne!

Del indlæg:

Kommentér indlæg