• Hjem
  • Ryan Hulvej
  • Om lidt starter verdens største cricket turnering: få overblik her

Om lidt starter verdens største cricket turnering: få overblik her

Over 700 millioner mennesker vil se med foran skærmen når denne turnering på lørdag åbner op for en ny sæson. Med de seertal skulle man tro at der var tale om en verdensomspændende begivenhed, men i virkeligheden er der bare tale om det Indiske cricketmesterskab.

Den Indiske Premier League (IPL) er verdens største cricket turnering, og tiltrækker enorme seertal i hjemlandet Indien samt i andre Commonwealth lande hvor cricket er populært, såsom Storbritannien og Australien.

Til sammenligning så 500 millioner mennesker VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien i Rusland, mens sølle 112 millioner mennesker så med da det Amerikanske Super Bowl løb over skærmen. Nu bliver der så lukket op for den 12. Udgave af IPL, og seertallene vil med ifølge alle analyser kun stige endnu mere.

Den første kamp skal stå mellem de regerende mestre Chennai Super Kings og Bangalore Royal Challengers som endnu ikke har vundet turneringen, men som har været i finalen hele 3 gange.

Skipperen fra det indiske landshold M.S. Dhoni skal spille overfor landsholdskaptajnen Virat Kohli. I cricketmiljøet er det giganternes kamp der er tale om. Bangalore vil gå benhårdt efter at hive en sejr i land, og bevise at de er klar til at gå efter pokalen.

Hvis du bor i Danmark vil du med al sandsynlighed slet ikke opdage at denne turnering finder sted, men skulle du alligevel have lyst til at følge med, så kan du tjekke Mybetting.in hvor der regelmæssigt kommer opdateringer fra IPL!

Del indlæg:

Kommentér indlæg