• Hjem
  • Ryan Hulvej
  • Tour de France er i gang - Froome styrter på første etape!

Tour de France er i gang - Froome styrter på første etape!

Mange folk gider ikke at se Tour de France, før rytterne starter med at køre de mange hårde bjergetaper. Folk synes i mange tilfælde at det er for kedeligt at se landevejscykling, som indebærer rigtig lange stræk hvor der ikke sker særlig meget. Det kan man til dels ikke undre sig over. Landevejscykling kan være utrolig kedeligt i perioder. Det var dog ikke tilfældet på Tourens første etape, hvor en af løbets absolutte favoritter Chris Froome måtte en tur i græsset.

Der plejer ellers ikke at være det store dramatik på disse landevejsetaper, som for bjergrytternes vedkommende bare skal overstås og køres hjem med en ordentlig tid. Chris Froome blev måske en anelse for ivrig efter at positionere sig ordentlig ved dette års løb. Under en overhaling midt i feltet kolliderede han med et reklamebanner i vejsiden og styrtede.

Få odds 9.0 på at Jakob Fuglsang ender i top 10 ved Tour de France!

Det er en rigtig dum måde at tabe tid for Chris Froome, som nu har 1 minut op til Gaviria på førstepladsen. Styrtet er dog formentlig ikke noget som påvirker Chris Froome særlig meget. Der venter endnu masser af etaper over landeveje, brosten, broer og bjerge hvor Froome vil få masser af lejlighed til at indhente det tabte. Gaviria fik altså lov til at starte anden etape i den gule trøje, og det skal blive spændende at se hvor længe han kan holde fast i den.

Del indlæg:

Kommentér indlæg