Arsenal: Wenger på vej ud, ny træner er fundet

Grundet svigtende resultater og tiltagende mistillid ser det ud som om Arséne Wenger snart må søge andre muligheder som træner.

Arséne Wengers tid som træner i Arsenal kan snart være fortid. Han har i et interview med britiske medier gjort det klart, at hvis resultaterne ikke er der, må han tage konsekvenserne og forlade klubben.

Wenger udtaler desuden, at han er offer for aldersdiskrimination fra klubbens bestyrelse


“Når man bliver ældre fokuserer man på at gøre det godt og ignorere alt andet. Jo ældre du bliver, des mere bliver der aldersdiskrimination”.

Det rygtes nu af tyske medier at Thomas Tuchel (tidligere træner i Borussia Dortmund), allerede er kørt i stilling til at overtage trænerjobbet i Arsenal. Efter sigende skulle en aftale allerede være underskrevet, men det vides endnu ikke hvornår udskiftningen vil finde sted. Wenger har kontrakt med Arsenal indtil 2019, men det rygtes at han vil forlade stillingen allerede til sommer.

Hvad mener du om trænerskiftet i Arsenal, og hvor ligger Arséne Wengers fremtid som træner? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder.

Del indlæg:

Kommentér indlæg