​Nem kør-selv-skiferie

Mange vælger at foretage skiferien som kør-selv-ferie. På den måde bliver selve rejsen en del af oplevelsen og turen gennem sneklædte landskaber, med smukke bjerge omkring sig, kan være et smukt syn.

Der følger dog en del bagage med, når man skal på skiferie. I sig selv fylder skiene godt, men også støvler, hjelme og skistave optager plads. Derfor vælger de fleste at leje skiene på selve skidestinationen. Så slipper man for at stuve bilen fuld, eftermontere en tagboks eller måske endda leje en større bil til formålet.

Udfordrende skileje

Selvom skileje er en nem måde at få ski under fødderne på, kan løsningen dog også have sine udfordringer. Det kan nemlig være en hektisk oplevelse at skulle afhente sine lejede ski, når man er ankommet til feriedestinationen.

Køerne er lange og stemningen kan være kaotisk, når mange utålmodige voksne og børn er samlet i en mindre skibutik. Er man ankommet til skidestinationen i egen bil, har man desuden en lang rejse bag sig og er som følge deraf måske også træt.

Det sidste man har lyst til, er i hvert fald at skulle spilde en masse tid på at leje ski, når man i stedet kunne slå sig løs på pisterne eller hvile ud på hotellet.

Heldigvis findes der dog en nemmere løsning. Den hedder Skiirr.

Nem skileje på kør-selv-ferien

Skiirr.com er skileje på en ny måde. Her får I stadig kompetent rådgivning, ski af høj kvalitet og skileje på selve destinationen – men en service i topklasse, som er helt ny for branchen.

Med Skiirr booker I nemlig jeres lejede ski hjemmefra i ro og mag. I forbindelse med bestillingen indtaster i blot nogle enkelte oplysninger omkring hver enkelt skiløber – og så bruger Skiirr disse til at finde de perfekte ski og støvler til netop jer.

Ski og støvler indstilles også, så de er klar til brug - og det bedste af det hele: Skiene leveres direkte til jeres hotel eller ferielejlighed, så de står klar til jer, når I ankommer. Skulle noget af udstyret mod forventning ikke passe, er der naturligvis gratis ombytning.

Når skiferien er slut, efterlader I desuden bare jeres lejede skiudstyr samme sted. Så sørger Skiirr for at afhente det hele.

På den måde sparer i værdifuld ferietid, som I således kan bruge på pisterne eller hinanden i stedet.

Skiirr tilbyder nem skileje på de østrigske skidestinationer i Wagrain, Bad Gastein, Flachau, Filzmoos, St Johan in Pongau, Altenmarkt in Pongau , Radstadt, Obertauern, Zauchensee, Flachauwinkl-Kleinarl, Alpendorf, Höggen og Reiteralm Schladming.

Læs mere og book jeres ski online på Skiirr.com.

Del indlæg:

Kommentér indlæg